Hytter:

Nye hytter for fjell- og fiskeglade turfolk

Stadig flere legger hyttene sine på Inatur, så nå er det enda flere å velge mellom. Her er noen utvalgte vi vet vil kan gi deg mange fantastiske naturopplevelser med venner og familie.

Seterhuset i Finndalen i Reinheimen er av det gode gamle slaget. Her kan du nyte fjellivet og la resten av verden seile sin egen sjø.

Høsten med de gnisterende fargene er en flott tid for å dra på tur. Og syns du været er utfordrende, da tar vi rett og slett sjansen på å anbefale en hyttetur. 

(Men vær klar over at noen av disse hyttene kommer til å gå som varmt hvetebrød i høysesongene. Finner du drømmehytta kan det lønne seg å booke den tidlig ... )

De nye funnene på Inatur.no strekker seg fra høyfjellet i Reinheimen, innom de dype, men bynære skogene i Finnemarka til den fantastiske skjærgården ved Ytre Hvaler nasjonalpark. 

Her er et knippe nyankomne hytter på Inatur.no. God hyttetur:

Bo på et sæterhus i Finndalen, Reinheimen

Elva Finna renner rett nede i dalen og dekkes av samme fiskekort som fjellvannene i høyfjellet rundt.
Seterlivet er enkelt, men sjarmerende. Utedo er tilgjengelig "rundt hjørnet."
Enkelt kjøkken med gasskomfyr og vedovn.

Denne perlen av en plass på Vangen i Finndalen ligger i et fantastisk høyfjellsområde i Reinheimen, Finndalen. Her er det godt å være for alle som liker fjellet og opplevelsene det gir enten du søker toppene eller ørreten i fjellvanna og elva Finna som renner gjennom dalen.

Setra har en koselig stue med stor vedovn, kjøkken med koke- og stekemuligheter på gasskomfyr, samt vedfyr. Det er fire sengeplasser på setra som ellers har en Det er enkel standard på setera uten strøm, vann og mobildekning,

Finndalen fjellstyre selger fiskekort som gjelder i hele Finndalen statsalmenning på nordsiden av Ottadalen i Lom og Vågå.

Bo i Finndalen

Koselig hytte nær jakt og fluefiske i Tolga

Hytta har flotte uteplasser med mye sol.
Kjøkkenet er godt utstyrt.
Stua er romslig og lys.

Denne hytta ved Kåsa i Tolga ligger utrolig godt til ved fiskevann, den nydelige flueelva Hola og et flott jaktterreng like ved. I tillegg har den solfylte uteplasser og bilvei helt fram, samt strøm, varmepumpe og innlagt vann. 

Her bor du rett og slett midt i et paradis for jegere, fiskere og friluftsfolk. Sjekk jaktmulighetene. Ta noen dager fiske i Hodalssjøene, prøv Hola eller ta turen til et av de mange fjellvannene i området. Valget er ditt.

Bo på Kåsa

Hytte ved Grønningen, et av Snåsas beste fiskevann

Beliggenheten ved Grønningen er helt suveren.
Hytta er fin og lys – et sted du trives.
Den solide ovnen holder nattekulda ute og gjør at hytta blir raskt varm.

Hytta ligger i den nordre delen av vannet, på vestbredden. Området er suverent for jakt og fiske, kanoturer og annet friluftsliv. Grønningen er et svært godt fiskevann med stor ørret og røye. 

I noen hektiske sommeruker klekker den store døgnflua Ephemera vulgata her, og da kan både ørret og røye i størrelse XL la seg lure på tørrflue. Snåsa har mange andre spennende fiskevann, blant annet Heggsjøan som ligger en kort dagstur fra hytta.

Bo ved Grønningen

Nyt livet på Hvaler

Hytta ligger på den andre siden av et lite sund. Det følger med en liten jolle du kan ta deg over med.
Hytta har en beholdt den tradisjonelle stilen.
Kjøkkenet er enkelt men funksjonelt.

Denne nostalgiske hytta i Papperhavn har sjø, strender og skjærgård i alle retninger. Hytta ligger skjermet til og er et perfekt sted for både barn og voksne som vil nye Hvalers unike skjærgård. 

For å komme til hytta bruker man en liten jolle som stakes over et lite sund. Trenger du større båt kan du leie en 16 foter med 15hk motor. Så er det bare å komme seg ut. Her er det eventyr i alle rentinger, enten du liker å fiske, padle, svømme, dykke, sykle eller bare gå på oppdagelseferd.

Bo på hytta i Papperhavn

Sørlandsperle med god plass og egen brygge

Bo standsmessig ved Dypvåg brygge, mens du utforsker farvannene mellom Tvedestrand og Lyngør.
Det gamle huset har noen spesielle detaljer man ikke ser så ofte lenger.
En av dem som bør nevnes er en vedfyrt bakerovn.
Kjøkkenet er godt utstyrt, og huset har alt du trenger for et spennende opphold.

Denne idylliske eiendommen som stammer fra 1700-taller finner du mellom Tvedestrand og Lyngør, ved Dypvåg brygge. Huset har mange originale detaljer, sjel og atmosfære. Her kan du slappe av i den frodige frukthagen mens du nyter utsikten over Lyngørs skjærgård. 

Huset har eldre standard og fire soverom. 

Kontakt utleier for leie av båt du kan legge til brygga mellom turene med.

Bo ved Dypvåg brygge

Rimelig hytte i Randonee-eldorado i Hemsedal

Veslebue ligger på gården til utleier og er et ypperlig utgangspunkt for toppturer, elller andre eventyr i Hemsedalsfjella.
Hytta har akkurat plass til et veldig hyggelig kaffebesøk eller tre.
Enkel kjøkkenkrok med gasskomfyr og -kjøleskap.

Spenn på deg skiene rett utenfor døra på den lille hytta Veslebua på Hemsedalsfjellet. Hytta på 40m2 har bilvei praktisk talt helt fram, og har fire sengeplasser og ett soverom. 

Kjøkkenet har gasskjøleskap og gasskomfyr, og er rikelig utstyrt . Du kan fint lage gourmetmat her.

Området har en overflod av turmuligheter hele året, men toppturene rundt hytta skinner nok bittelitt ekstra ...

Bo på Hemsedalsfjellet

Få tips om nye hytter på epost

Meld deg på nyhetsbrevet med turtips fra hele Norge

Powered by Labrador CMS