Hytter:

En hyttetur før vinteren tar oss

Snøen kan komme når som helst, men det er fremdeles mulig å få seg en siste helg på barmark i store deler av Sør-Norge. 

Denne hytta ligger like ved nedre Sjodalsvann, nær Gjende og Besseggen. Bokstavelig talt midt i nasjonalromantikken. Du kan leie den på Inatur.no.

Hvis mildværet holder seg litt til, kan det bli flere turer på barmark før snøen kommer. Fjellet er ofte stille på denne tiden, og opplevelsene med skiftende vær kan være imponerende.

På Inatur finner du hytter som dekker mange ønsker og behov, hele året. Det er aldri for tidlig å planlegge neste langtur, fjell- eller fiskeferie.

Lad opp batteriene med en siste tur på barmark før vinteren krever ski og truger (men husk at du også kan sovne til høst og våkne til vinter på denne tiden ... ) 

Her er fem utvalgte hytter:

Soltoppen – Familiehytte i Aumdalen

Hytta har flotte uteområder med god plass for lek og moro.
Her kan hele familien slappe av.
Hytta er trivelig innredet og lett å holde varm.

Opplev seinhøsten på Soltoppen, en sjarmerende familiehytte som ligger idyllisk til i Aumdalen, et populært ski- og turområde. Her finner du alt fra turløyper til jakt- og fiskemuligheter like ved døra.

Soltoppen har med sine 65 m² og seks sengeplasser god plass til de fleste familier. Etter en dag i frisk vinterluft kan dere nyte varme kvelder foran peisen og samle krefter til nye eventyr dagen etter.

Hytta ligger nær flere gode fiskevann og jaktterreng, noe som gir mulighet for spennende opplevelser i naturen året rundt. Aumdalen har flotte turmuligheter for både store og små.

Bo på Soltoppen

Hytte midt i Jotunheimen

Hytta ligger midt i nasjonalromatikken, kort vei fra Gjende og Besseggen.

Denne hytta ligger perfekt til ved Nedre Sjodalsvannet, kun 11 km fra Gjende, og gir deg enkel tilgang til alt det Jotunheimen har å by på. Området er kjent for sine majestetiske fjell, fantastiske turmuligheter, spektakulære vassdragsnatur og ikke minst et rikt ørretfiske.

Her har du kort avstand til flere av Norges mest kjente fjelltopper. Enten du vil gå Besseggen eller utforske mindre kjente er du midt i smørøyet.

Bo midt i Jotunheimen

Romslig hytte i Stigedalen, Nordfjord

Hytta har åtte sengeplaser og tre soverom, og ligger flott til i terrenget.
Kjøkkenet er godt utstyrt.
Slapp av etter dager på tur.
Fram med yatzyblokka.

I vakre Nordfjord finner du denne romslige hytta i Stigedalen. Med Sunnmørsalpene i nærheten har du nok å velge mellom av fotturer og fantastiske naturopplevelser, både sommer og vinter.

Hytta er komfortabelt utstyrt og har god plass til både familie og venner. Et flott utgangspunkt for å oppleve alt Nordfjord har å by på.

Bo i Stigedalen

Hytte med enkel standard i Bjørkedalen

Laurdalen er en eventyrlig seterdal nær Volda.
Nyt stillheten og lad batteriene her.
Den neste turen starter ved dørstokken.

Vil du bort fra hverdagen? Her finner du roen langt unna byens larm, med fantastisk utsikt og turmuligheter av beste sort.

Hytta har enkel standard, perfekt for å koble helt av.. Det er ikke luksus som står i høysetet her, men fraværet av distraksjoner. 

Enten du vil tilbringe dagen med å utforske de vakre omgivelsene eller bare nyte stillheten og det enkle hyttelivet, denne hytta er et lite eventyr.

 Bo i Bjørkedalen

Enkel hytte på Vestmarka, Våler

Her på Toterudsætra finner du lett roen.
Hytta har alt som trengs for en uforglemmelig hyttetur.
Peis og sofakrok hører med.

Denne hytta i Vestmarka i Våler har flotte ski- og turløyper rett utenfor døra og er stedet for deg som ønsker en aktiv ferie eller bare vil komme deg ut og puste frisk luft.

Hytta har enkel standard, men alt du trenger for et hyggelig opphold i skogen. Om kvelden kan du nyte stillheten inne i hytta, eller ta en tur ut for å se stjernehimmelen.

Bo på Vestmarka

Få flere hyttetips på mail

Meld deg på nyhetsbrevet fra Inatur her

Powered by Labrador CMS