Hytter:

Opplev vintereventyret på Savalen

På en av disse hyttene på Savalens finner du alt du trenger for en skikkelig vinterhelg med familien. Du har spennende røyefiske utenfor hyttedøra og et bredt spekter av andre vinteraktiviteter i nærområdet. Hyttene er store og har god standard, så alt dere trenger er gjøre er å skape minner sammen.

Eventyret venter hele døgnet på Savalen.

Fakta om Savalen

Savalen ligger i Alvdal og Tynset kommune, ca. 20 mil fra Trondheim og ca. 30 mil fra Oslo, 707,2 moh. Innsjøen Savalen er kjent for en god bestand av røye, den vanligste fisken i Savalen.

I tillegg til røye finnes det også noen store ørreter i vannet, men de er vanskeligere å få tak i. Savalen har også et familievennlig alpinanlegg og mange preparerte langrennsløyper som gjør det enkelt å kombinere flere aktiviteter på samme tur.

Savalen er et populært vinterreisemål med vennlig atmosfære og aktiviteter for turfolk i alle aldre. Her får du en kombinasjon av flott natur og gode fiskeopplevelser uten å være langt fra skiløyper, alpinanlegg eller lesestolen foran peisen.

Er du fersk isfisker, er Savalen et godt sted å få mer erfaring. Innsjøen byr på enkel tilgang til fiske, og området er godt tilrettelagt for barnefamilier og nybegynnere. 

Savalen er ideell for å introdusere barna til isfiske, siden det er lett å få fisk, og røya smaker fantastisk etter en runde i stekepanna.

Mer enn bare fiske – et vinterparadis

Savalen ligger i Alvdal og Tynset kommune, ca. 20 mil fra Trondheim og ca. 30 mil fra Oslo, 707,2 meter over havet. Området er kjent for sin gode bestand av røye, som er den vanligste fisken i Savalen. For nybegynnere og barnefamilier er innsjøen ideell for å introdusere barna til isfiske, siden det er lett å få fisk, og røya smaker fantastisk etter en runde i stekepanna.

I tillegg til isfiske byr Savalen på alpinbakker, skøytebane, langrennsløyper, skiskyting, og en familiepark der barna kan besøke selveste Julenissen. Hyttene ligger nært sjøen, og dette gir en fin base for å kombinere fiske med andre aktiviteter. Når mørket senker seg, kan dere samles på hytta rundt peisen.

Familievennlige hytter med ekstraservice for isfiskere

Hyttene ved Savalen er komfortable, romslige og godt utstyrt for å gi en hyggelig og bekymringsfri opplevelse. Her finnes alt fra mindre hytter til større hytter som gir plass til flere familier på tur sammen.

For en effektiv start på helgen kan flere av hyttene tilby hjelp med foring av fiskehull og tilgang på isfiskeutstyr, slik at alt er klart når dere ankommer. Dette gir mulighet til å starte isfisketuren med alt forberedt og klare forhold.

Fiskekort for Savalen finner du her.

Hyttene ved Savalen:

Hundre kvadratmeter med høy standard

Hytta er ny og velutstyrt og har flott panoramautsikt over innsjøen.
Savalen har en flott røyebestand. Kontakt hytteverten for hjelp og tips.
Denne hytta har topp standard og perfekt beliggenhet. Her er det bare å nyte tilværelsen.

Denne hytta ligger rett ved Savalen og har utsikt over vannet. Her kan opptil ti personer bo komfortabelt med et stort kjøkken og stue med peis. Perfekt for familier som vil ha både komfort og enkel tilgang til fiske og vinteraktiviteter i området. Et godt valg for større grupper som vil bo sammen i avslappende omgivelser.

Bo på hytta

Romslig hytte med to bad og fire soverom

Flott kjøkken og fantastisk utsikt fra frokostbordet.
Hytta har en stor hems med plass til flere sengeplasser hvis det trengs.

Denne hytta på 140 m² har 4 soverom og plass til opptil 12 personer, noe som gjør den perfekt for større grupper eller flere familier på tur. Med kort vei til innsjøen og skjermet beliggenhet får dere både ro og alle fasiliteter som trengs for en komfortabel vinterferie. En stor, lys stue og et godt utstyrt kjøkken gjør det enkelt å tilbringe tid sammen, også på hytta.

Bo på hytta

Moderne hytte for seks nær sjø og fjell

Her starter vintereventyret.
Løypene går rett forbi.
Et flott sted å samles i ferien.

Denne moderne hytta ble bygd i 2022 og ligger flott til mellom innsjøen og fjellene som strekker seg ut bak. Ypperlig for aktive familier. Med 100 m² har 4 soverom og 9 sengeplasser har hytta plass til to familier eller en stor vennegjeng. 

Her får dere gode fasiliteter og en komfortabel base for både fiske og fjellturer. Hytta er lys og luftig, med store vinduer som gir utsikt til det vakre vinterlandskapet.

Bo på hytta

Koselig hytte for fem med usikt over innsjøen

Her kan du bo, bare 300 meter unna Savalsjøen.
Hytta er stor, så her kan dere boltre dere selv om dere er mange.
I andre etasje er det tre soverom og en sovealkove.

Stor, solrik og romslig toetasjes tømmerhytte med fire soverom, svalgang og utsikt over Savalsjøen. Flott turterreng! Høyeste topp er Rødalshøa, 1436 moh. Innsjøen ligger kun 300 meter unna hytta.

Hytta har en flott svalgang med gode solforhold og stor naturtomt som gir muligheter for uteaktiviteter. Kort vei til brygge, badestrand, spa, slalombakke, fiske, skiløyper og turstier. Strøm, vann og avløp er innlagt.

Hytta er 120 m² og har fire soverom, stue, kjøkken, bad, badstue og stor gang.

Bo på hytta

Liten hytte for fire med flott utsikt

Hytta ligger fint til i Sandvika, sør i innsjøen.
Kjøkkenet er godt utstyrt og dekker behovet til en vanlig familie uten problem.
Utsikten er virkelig noe for seg selv.

Denne lille hytta på femti kvadratmeter passer fint for en liten gruppe eller familie på inntil fire personer. Med enkel tilgang til sjøen og en rolig beliggenhet får dere en flott base for en helg med isfiske og vinterkos. Peisen gir varme og hygge etter en dag ute i frisk luft

Bo på hytta

Powered by Labrador CMS