Hytter:

Hytter for alle anledninger

De som leter blant de nesten 1500 tilbudene på Inatur.no finne hytter som passer for nesten alt av variert friluftsliv vi driver med i Norge. Og er det enkle friluftslivet viktigst for deg er det stor sjanse for at du kan finne gull.

Nå som den kalde årstiden nærmer seg er tak over hodet og en vedovn langt fra noen luksus, men noe som gjør turlivet litt enklere gjennomførbart. Det fins en hytte for alle og for alle anledninger, og for alle former for tradisjonelt friluftsliv.

Fiskehytter

Fiskerne har oppdaget mange av de flotteste hyttene på Inatur, og en del hytter ved fiskevann er godt beskrevet her på bloggen. Allikevel er det mange flere som vi ikke har fått beskrevet enda. 

Sjekk kartet på Inatur for å se hva som fins av utleiehytter i det området du vil fiske.

Hytter for helgeturer

Du trenger ikke eie hytte for å ta en helg på hytta. Du finner sannsynligvis flere hytter som passer for helgeturer i ditt fylke. Gjør deg kjent med hvilke tilbud som fins i ditt området ved å søke i hyttetilbudene i fylket eller kommunen. Her finner du hytter i innlandet.

Her er mye spennende for helgeturer med utgangspunkt nær Oslo:

Store hytter og små hytter

Hva er vel bedre enn å oppleve naturen sammen med de du er mest glad i? På Inatur finner du noen fantastiske små krypinn, men hyttene kommer i alle former og fasonger. 

Det er nesten 300 hytter med 8 eller flere sengeplasser og over 1200 med 4 eller flere på Inatur i skrivende stund. Her er noen tips til store og små hytter.

Lett og ikke fullt så lett tilgjengelig

Det fins hytter på Inatur som ligger over to mil fra nærmeste vei. Andre kan nås med buss og tog. Godt og vel brorparten av hyttene har vei helt fram om sommeren. 

Hva du foretrekker er opp til deg. Her er noen tips:

Jakthytter

Både Statskog SF, fjellstyrene og private tilbydere har en rekke hytter i områder hvor det også selges jakt.

Sjekk hvilke hytter som fins i området du vil jakte i på kartet på Inatur, eller la deg inspirere av noen av våre turtips:

Hytter for drømmeturen

Det er aldri for tidlig å planlegge neste års langturer. Enten du vil utforske Reisaelvas kilderOrvassddalen i Børgefjell eller andre områder i villmarka er det gode sjanser for at en hytte blir en naturlig del av planen. 

Det kommer stadig til nye hytter på ville steder på Inatur, så sjekk innom turtipsene våre ofte – det blir rift om de beste hyttene. 

God turplanlegging. Her er noen hytteturer vi drømmer om til vinteren:

Powered by Labrador CMS