Tour de Fishspot:

Frister det med en flueturné?

Drømmer du om flott ørret i nydelige elver og vann? Du får mange muligheter til å gjøre drømmen virkelig,, hvis du legger opp sommerens fiskerute med hjelp av disse tipsene fra Fishspot-turnéen.

Turnéen som ble lansert på Fishspot.no for tre år siden tar deg gjennom noen av de flotteste fiskeområdene for fluefiskere i Sør-Norge, og er vel verdt et gjensyn. Bruk gjerne turnéruta til inspirasjon for å gå dine egne veier. Gjør research. Sjekk værmeldingen. Du har mange flotte turer til vakende ørret og nydelig natur til gode.

Starter du i Osloområdet er Renaelva en naturlig første stopp, før det bærer nordover til Sømåkvolvet og de andre fiskerike områdene i Femund-Engerdal. Det blir en stopp i Dalsbygda og ørretelva Vangrøfta, før vi tar sekken fatt og begir oss på røyefiske i Femundsmarka nasjonalpark. Etter det satser vi på gode klekkinger av den store døgnflua Ephemera danica i Engeråa.

Andre del av turneen går til ...

Sjette etappe går til den billedskjønne og klare elva Grimsa, som har sine kilder i Rondane nasjonalpark. Så sjekker vi det legendariske harrfisket på Kvennan Fly Fishing.

Etter Kvennan bærer det tilbake til Femund-Engerdal, hvor vi går i de engelske fluepionerenes fotspor og besøker kjente fiskeplasser som Isterfossen, Galtstrømmen og Galthodet.

Vi avslutter turnéen i Rena, der vi startet. Nå er det stor vakende ørret på menyen. 

Her finner du de forskjellige etappene på Tour de Fishspot:

Meld deg på nyhetsbrevet:

Få turtips rett i innboksen

Powered by Labrador CMS