Hytter som passer for mange på tur

Alle disse utleiehyttene har mer enn 20 sengeplasser. En hytte i flott norsk natur gir den beste rammen for en helg med hele storfamilien, eller en firmatur.

Skrevet av

Inatur Norge

Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir. På Inatur finner du ikke bare små hytter og krypinn i villmarka - du finner også hytter med over 30 sengeplasser så du kan ta med hele gjengen.

Østerdalshytta i Lommedalen i Bærum

Østerdalshytta Lommedalen 3Denne vakre og romslige markahytta ligger fint i terrenget på Tømmeråsen, bare 17 km i luftlinje fra Oslo sentrum.

  • Østerdalshytta Lommedalen 7
  • Østerdalshytta Lommedalen 6
  • Østerdalshytta Lommedalen 9

Her får du virkelig en annen stemning enn på det kjedelige konferansehotellet! Stort fellesrom med flere sittegrupper og en enorm peis gir en god ramme for å møtes, selv om man er mange. Og ute venter alle mulige friluftsaktiviteter.

Østerdalshytta Lommedalen 4

Hytta har et stort og funksjonelt kjøkken. Det er også stor sitteplass ute, hvor bålpanna kommer til sin rett.

Østerdalshytta er bygd i 1930 og eies av Østerdølenes lag i Oslo. Hytta har sengeplass til 20 personer, flere sittegrupper og et velutstyrt kjøkken.

Det er ca 1,5 km oppover på sti fra parkeringsplassen.

Bo på Østerdalshytta

 

Gjeddevasskoiene i Nord-Odal:

Gjeddevasskoiene ext foto Martin GramboKoiene ligger idyllisk til ved Gjeddevatnet, ca 15 min. fra Sand i Nord-Odal. Med 30 sengeplasser har du god plass til slekt og venner. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter, både sommer og vinter. Eller hva med et hytteseminar?

Koiene består av en hovedhytte med kjøkken og kombinert oppholds- og konferanserom, 2 sovehytter med 10 sengeplasser pluss et antall gulvmadrasser pr. hytte samt sanitærbygg med toaletter og dusjer.

Oppholdsrommet i hovedhytta er innredet med tanke på møter og selskaper, men egner seg også godt for mer uformelt samvær.

Stedet er midt i blinken for bedrifter og grupper som ønsker å avholde møter, konferanser og kurs i rolige, naturnære omgivelser. 

Med sanitærbygget på plass egner Gjeddevasskoiene seg også godt for lukkede selskaper, så som konfirmasjon, fødselsdager, samt andre jubileer og markeringer. 

I hovedhytta er det et enkelt utstyrt anretningskjøkken, og dekketøy til 40 personer.

Bo på Gjeddevasskoiene

 

Langvassheimen i Namdalseid - 36 sengeplasser!

LangvassheimenLangvassheimen er et flott hus som passer ypperlig til feiringer som bryllup, bursdager og slektstreff eller andre sammenkomster der dere trenger sengeplasser til mange. Hytta er godt utstyrt og har en stor egen uteplass ved vannet, egen badstue og eget grillhus. Tre kanoer er også tilgjengelige sammen med en båt.

Langvassheimen består av stue, kjøkken, tørkerom, badstue, 7 soverom (4 rom med 6 sengeplasser, 3 rom med 4 sengeplasser), WC herre og dame, dusj herre og dame. Til bespisning er kapasiteten hele 60 personer.

Med to komfyrer, mikrobølgeovn, kjølerom, kaffemaskin, fryser, 3 stk. vaffeljern, mixmaster, 2 stk varmeplater, vannkoker og dekketøy til 60 gjester er Langvassheimen klar for storinnrykk.

Du finner hytta omtrent 4 mil fra Steinkjer og Namsos, og 16 mil fra Trondheim.

Vask er inkludert i leieprisen.

Bo på Langvassheim

 

Ellingsvatnet mellom Melhus og Meldal:

Ellingsvatnet foto Marit HolienDette er et stort utleiehus nær Gåsbakken, fem utenfor Trondheim sentrum. Tømmerhuset ligger idyllisk til ved vatnet. Fiske, båt og kano er inkludert i leia. Huset ble oppgradert med bad og wc i 2013 og er tilpasset rullestolbrukere.

 

Huset har 20 sengeplasser. På tunet ved vannet finner du bord og benker. Det er også benker på terrassen. Huset er velegnet for grupper. Du finner fiskesti og badestrand like ved.

Bo ved Ellingsvatnet

PS: Du finner flere tips om hytter, fiske, jakt og friluftsliv på tipsbloggen til Inatur, Norges største markedsplass for hytter, fiske og jakt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tips og nyheter om hytter, jakt og fiske i Norge.

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Hytter Hytter under nordlyset

En nordlyssafari kan koste flere tusen kroner døgnet. Med en utleiehytte fra Inatur kan du oppleve det samme for en brøkdel.

Hytter 10 villmarkshytter langt fra folk

Du finner veien til stillhet, natur og eventyr på Inatur. Her får du ti utvalgte hytter for deg som virkelig vil langt bort fra hverdagen.

Hytter 10 unike overnattingsturer

Drømmer du om en kortreist ferie utenom det vanlige, for å gire ned og lade opp i norsk natur? Turene du aldri glemmer starter på Inatur.