Hytter:

Opplev Østerdalen på Telstad gård

Det er mange måter å oppleve Norge på. Hva med et lett tilgjengelig og komfortabelt gårdsopphold med god mat og nærhet til turområder, fiske og andre opplevelser?

Telstad gård på Tolga er et tradisjonsrikt gårdstun fra 1770-tallet, like ved noen av Glommas beste områder for fluefiske.

Telstad gård ligger i Tolga kommune, praktisk talt på bredden av Glomma og midt i Kvennan Fluefiske, et av Norges beste områder for fluefiske etter harr og ørret.

Kvennan Fluefiske starter ved Eidsfossen og er en 15 km lang sone i Glomma. Her kan du med andre ord boltre deg fritt. Du kan lese mer om fiskemulighetene hos Kvennan Fly Fishing her.

Aktiviteter for alle

I Gammeldalen finner du spor etter siste istid, i et nasjonalt vernet kvartærgeologisk område.
harr fra Glomma, Kvennan Fly Fishing, Telstad gård.
Harren på Kvennan Fly Fishings strekning i Glomma har blitt større og mer tallrik de siste årene.

Men Telstad har langt mer enn bare nærhet til fiskeplassene å by på. Bygningene på det tradisjonsrike gårdstunet fra 1770-tallet har beholdt mye av utseendet fra den tiden, men inne er det gjort betydelige oppgraderinger fra datidens norm.

Du finner flere unike overnattingsmuligheter på Telstad. Både Hovedhuset, Fjøset med Stallen, og Bua er tilrettelagt for en god natts søvn og en minneverdig opplevelse. Hovedhuset. Fjøset og Stallen ligger på gården. Bua ligger på gården der vertskapet bor, 2 km unna Telstad. 

Skulle du mangle noe er aldri vertskapet langt unna.

Lokalmat og større anledninger

At vertskapet på Telstad har en spesiell interesse for gamle hus er lett å se hvis man besøker stedet.

Hovedhuset har 14 sengeplasser fordelt på fem soverom. Det har alle fasiliteter, inkludert WiFi. I tillegg til å tilby overnatting i Hovedhuset, Fjøset med Stallen, og Bua på gården Selund der vertskapet bor, kan Telstad også håndtere større møter, feiringer og arrangementer.

I Fjøset kan det dekkes opp til langbord opptil 45 personer, og på låven er det egnet for «låvefest» og intimkonserter sommerstid. 

Telstad gård kan også være behjelpelig med mat av høy kvalitet fra lokale produsenter.

Opplevelsespakker

Bygningene er betydelig oppgradert innendørs, men har beholdt sin opprinnelige sjarm.

Du kan velge og vrake mellom aktiviteter. Eller hva med en tredagers opplevelsespakke med overnatting på tradisjonelt gårdstun, fluefiske med lokal kjentmann og jakt etter gamle fangstgraver og dødisgroper? Ønsker du å utforske fiskemulighetene med hele familien, så ordner Telstad gård også det for deg.

Du finner mer in formasjon på hjemmesidene til Telstad Gård.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste tips om fiske, jakt og hytter i Norge

Powered by Labrador CMS