Fiske:

To gode lakseelver - en i nord og en i sør

Beiarelva og Mandalselva ligger i vidt forskjellige landsdeler, men innfrir laksedrømmer hver sommer.

Laksefangst fra Beiarelva.
Storlaks fra Haugmo Israelsbakk i Beiarelva i blåtimen.

Dette er to spennende elver som virkelig anbefales å væte snøret i. Det er tradisjonelt godt fiske hvert år i disse elvene og de kan by på både gode fangster og flotte naturopplevelser.

Sjekk ut Beiarelva og Mandalselva. Det er lett å få kort i begge, som har potensial til å gi deg ditt livs lakseopplevelser.

Beiarelva - en perle i Nordland

haugmo Israelsbakk i Beiarelva. Tung strøm og stor fisk er en eksplosiv kombinasjon.

Opplev sportsfiske av laks og sjøørret i Nord-Norges fineste elv. Beiarelva ligger 1,5 timers kjøring sør for Bodø i Salten. På turen til Beiarn får du i også oppleve Saltstraumen, verdens største malstrøm. 

I rolige omgivelser kan du nyte stillheten langs Beiarelva. Elva er tilrettelagt med rasteplasser, bålplasser og merkede stier som er unikt og spesielt for Beiarelva.

Det er også 2 flotte fiskeplasser for funksjonshemmede.

Her kan du lese mer om Beiarelva. Men ikke glem de andre elvene i Nordland. Både Vefsna og Fusta er elver som setter varige spor i en laksefiskers sjel.

Mandalselva - Sørlandsfavoritten

Mandalselva, Øvre Holum sone 2.
Mandalselva, Øvre Holum sone 2.

Mandalselva er inndelt i fire hovedsoner og har lange sammenhengende områder du kan fiske på. Lokalkjente anbefaler sone 3 i juni for førstereis fiskere i elva. Blir det for folksomt kan man ta turen opp i sone 4. 

Stein Grønberg har fisket i sørlandselvene i en mannsalder. Sjekk hans tips for tips for Mandalselva her. Husk at Sørlandet har mer å by på enn Mandalselva og Kaptein Sabeltann. Sjekk også Grønbergs tips til de andre elvene i Agder. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS