Hytter:

Prøv en hytteferie i Meråker

Drømmer du om ski og snø og hytteturer i flott natur? Meråker er stedet.

Gilså, hytte i Meråker. Vinter. Solnedgang. Inatur. Leie hytte.
Gilså er en av flere fantastiske hytter Statskog leier ut i Meråker.

Meråker har over 300 km med preparerte løyper, alpinsenter og 26 topper som egner seg for randonee. På www.skisporet.no finner du løypestatus og smøretips.

Faktisk har kommunen i Trøndelag så gode muligheter for topptur med randoneeski at landslinja for randonee på videregående skole nettopp er etablert der.

Meråker VGS utmerker seg ellers med å ha produsert over 1000 gullmedaljevinnere i langrenn i NM, VM og OL. Bygda er rett og slett en fantastisk vinterdestinasjon, med gode snøforhold. Kanskje er det noe i lufta også ...

(Psst: det er ikke så dumt å besøke de enorme naturområdene i Meråker i barmarkssesongen heller ... )

Nyt vinteren som du vil

Du trenger ikke gå for gull eller bo i telt for å kose deg i Meråker. 

Siden Statskog SF har overtatt eiendommene til Meraker Brug, er disse hyttene nå tilgjengelige for alle. Hyttene egner seg for familier og vennegjenger som setter pris på moro i snøen og kos foran peisen på kvelden.

Tre av dem har bilvei helt fram. To av dem ligger slik til at du må gå en liten skitur for å komme til døra. Alle unntatt Litjfunnsjøen har innlagt vann, kloakk og strøm og høy standard.

Her får du fem utvalgte hytter i vinterparadiset Meråker:

Gilså – nydelig hyttetun i norsk natur

Gilså. Leiehytte i Meråker. Vinterlandskap.
På Gilså kan du nyte naturen på en hytte med god standard og alle fasiliterer, langt fra nærmeste nabo.
Hytteveranda på Gilså i Meråker. Vinter. Utepeis.
Gilså har en fin uteplass med peis. Her kommer du virkelig tett på naturen.
Peisestue i hytte Gilså i Meråker.
Gilså har godt med plass til peiskos og avslapning.

Gilså er en av de fineste hyttene Statskog leier ut i Meråker. Hytta ligger ved elva med samme navn i Stordalen.

Rundt deg har du ski- og turmuligheter i alle retninger, og er dere mange er det ingen utfordring for den enkeltes komfort. Hytta har fem soverom og tolv sengeplasser.

Det er 1,5 km å gå på ski til hytta om vinteren. Skutertransport kan ordnes. Du finner mer informasjon ved å klikke på knappen under.

Bo på Gilså

Sagvika – stor hytte ved Feren

Nydelig stor hytte i flott trøndersk natur.
God plass i sofakroken ...
... og ved spisebordet.

agvika har god plass til både to- og firbeinte. De firbeinte får egne hundegårder i uthuset, mens de tobeinte har hovedhytta og annekset å boltre seg på. 

Skiløypene ligger bare noen snøballkast unna hytta, og det er flere fine tusenmeterstopper i nærheten. Vil du ha avveksling fra langrenn og randonee er det bare en kort svipptur fra hytta til Meråker alpinsenter.

Bo på Sagvika

Torpberget – høy standard, topp beliggenhet

Hytta er stor og omfangsrik, akkurat som naturen i området.
Her kan du ha store middager eller møter.
Og det er god plass i flere soner i den store hytta.

Torpberget på 135m2 er som bygd for at en storfamilie, en større vennegjeng eller en bedrift skal kunne ha et fantastisk vinteropphold.

Hytta ligger uforstyrret ved bredden av vannet, hvor det er naust, båt og gapahuk. Det går an å være her om sommeren også, med andre ord ...

Hytta er den største Statskog leier ut i Meråker. Den har hele 16 sengeplasser fordelt på 6 soverom, et godt utstyrt kjøkken og god plass i oppholdsrommene. Den har også to bad og badstue tilknyttet dusj.

Bo på Torpberget

Mannseterbakken fjellgård

Med fire soverom og åtte sengeplasser kan Mannseterbakken romme en hel vennegjeng, to små familier, fire par eller et lite firma.
Gården er lyst og fint innredet
Kjøkkenet er velutstyrt.

Mannseterbakken fjellgård er en populær hytte blant langrenn-, topptur- og randoneefolk, hvor ingen behøver å gå langt fra hytteveggen for å være i sitt foretrukne element.

Gården ligger ved foten av Mannfjellet, og Fonnfjellet er også like ved. Hytta egner seg like godt for de aller mest eventyrlystne, som for de som bare vil nyte naturen og koble av.

Hytta har fire soverom og åtte sengeplasser. Det er også en ekstraseng tilgjengelig. Hytta er på hele 160m2 og har eget hundehus, så her er det plass til både deg, vennene dine og din aller beste turkamerat.

Bo på Mannseter

Litjfunnsjøen – vilt, vakkert og vinterlig

Skiløypene drar rett forbi hytta.
Koselig innredning og gode muligheter for avslapning mellom stavtakene.
Soverommene er lyse og trivelige.

Hytta ligger i veiløst land i et flott område for aktivt friluftsliv uansett årstid. På vinteren går det preparerte skiløyper rett utenfor. Hytta har ikke innlagt vann og strøm, men gassdrevet kjøleskap og komfyr. Det er omtrent 3,5km inn til hytta fra parkeringsplassen, vinterstid.

Litjfunnsjøvollen er en seter som har åpent om sommeren og i skisesongen. De serverer kaffe og hyllkak og er vel verdt en tur. Tar du turen til toppen Lauvlia som ligger sørøst for hytta kan du se ut over nesten hele Meråker.

Bo ved Litjfunnsjøen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tips om hytter, fiske og jakt i Norge

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS