Jakt:

Jakthytter i Nordland

Nordland er et jaktparadis, med god plass og flott natur. Og på statsgrunn er det rimelig å slippe til. Her er tre hytter som passer for småviltjakta i Nordland.

Nordland er et eldorado for småviltjegere, og det skal mye til for at fjellet blir for folksomt hvis du orker å gå litt.

Disse hyttene i Nordland ligger midt i smørøyet for småviltjegere. Nordlandskortet for småvilt fra Statskog er alt du trenger.

Nye og gamle Holmvassbu i Narvik kommune

Holmvassbu er egentlig en gammel sikringshytte.

Disse to hyttene leies ut av Narvik og Omegn JFF. De er perfekt plassert for fiskelystne eller småviltjegere. Det er mest fjellrype i terrenget. Nordlandskortet for småvilt fra Statskog er alt du trenger.

Gamle Holmvassbu er en sikringshytte fra før krigen. Hytta ble restaurert i 93/94 så den har nå samme standard som Nye Holmvassbu, en Saltdalshytte som ble oppført i 1985.

Jorbruhytta ved Gjømmervatn

Hytta er godt plassert hvis du vil prøve småviltjakta i området. I tillegg er Gjømmervatn kjent som et av de beste fiskevannene i Salten.  Prøv også småvannene i området. 

Jordbruhytta er en koselig saltdalshytte, som ble satt opp i 1986. Hytta har 3 sengeplasser pluss 1 sovesofa i stua. Gode jaktmuligheter på statsgrunn i nærheten.

Rauvassgården ved Raudvatnet, Mo i Rana

Du har godt med armslag både ute og inne, når du bor på Rauvassgården.
Rauvassgården er perfekt for større grupper jegere, fiskere og friluftsfolk.
Inne på Rauvassgården kan alle samles for en bedre middag.

Rauvassgården er en gammel, oppusset gård fra 1800-tallet. Gården er en liten perle som ligger perfekt ute i landskapet, og er nært både fjell, fiske, jakt, natur og by. Nordlandskortet for småvilt fra Statskog er alt du trenger.

Er dere en litt større gjeng kan dere boltre dere på 175 m2. Gården har fire soverom og ti sengeplasser, jaktterrenget rett utenfor døra.Finn jaktkort på Inatur:

Statskogs Nordlandskort for småvilt

Lirype

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tips om jakt, fiske og overnatting i Norge

Powered by Labrador CMS