Mange på tur?

Alle disse utleiehyttene har mer enn 20 sengeplasser, så du kan samle flokken etter en lang vinter.

Skrevet av

Inatur Norge

Østerdalshytta i Lommedalen i Bærum

Østerdalshytta Lommedalen 2Denne vakre og romslige markahytta ligger fint i terrenget på Tømmeråsen, bare 17 km i luftlinje fra Oslo sentrum.

Østerdalshytta Lommedalen 4

Hytta har et stort og funksjonelt kjøkken. Det er også stor sitteplass ute, hvor bålpanna kommer til sin rett.

Den er bygd i 1930 og eies av Østerdølenes lag i Oslo. Hytta har sengeplass til 20 personer. Det er ca 1,5 km oppover på sti fra parkeringsplassen.

Les mer og bestill overnatting


"Trønderlån" på Storbuan gård i Meldal

Storbuan Meldal extVelkommen til Storbuan gård, en flott gammel tømmerbygning med atmosfære og sjel. Hele hovedhuset er til leie, beliggende ved unike turmuligheter, fiske og rekreasjon i flott natur.

Storbuan Meldal int 3Storbuan gård eies av Stiftelsen Storbuan og drives nå av Storbuan Økosamfunn SA. Ifølge bygdeboka er den bosatt og drevet fra 1500-tallet.

Du finner ypperlige områder for jakt, fiske og friluftsliv like i nærheten av Storbuan.

Velkommen til oss!

Les mer og bestill overnatting.

 

Gjeddevasskoiene i Nord-Odal

Gjeddevasskoiene ext foto Martin GramboKoiene ligger idyllisk til ved Gjeddevatnet, ca 15 min. fra Sand i Nord-Odal. Med 30 sengeplasser har du god plass til slekt og venner. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter, både sommer og vinter. Eller hva med et hytteseminar? 

Koiene består av en hovedhytte med kjøkken og kombinert oppholds- og konferanserom, 2 sovehytter med 10 sengeplasser pluss et antall gulvmadrasser pr. hytte samt sanitærbygg med toaletter og dusjer. 

Gjeddevasskoiene int foto Martin Grambo 2Oppholdsrommet i hovedhytta er innredet med tanke på møter og selskaper, men egner seg også godt for mer uformelt samvær.

Gjeddevasskoiene int foto Per-Martin GramboStedet er midt i blinken for bedrifter og grupper som ønsker å avholde møter, konferanser og kurs i rolige, naturnære omgivelser. 

Med sanitærbygget på plass egner Gjeddevasskoiene seg også godt for lukkede selskaper, så som konfirmasjon, fødselsdager, samt andre jubileer og markeringer. 

I hovedhytta er det et enkelt utstyrt anretningskjøkken, og dekketøy til 40 personer.

Les mer og bestill overnatting

 

Langvassheimen i Namdalseid - 36 sengeplasser!

LangvassheimenLangvassheimen er et flott hus som passer ypperlig til feiringer som bryllup, bursdager og slektstreff eller andre sammenkomster der dere trenger sengeplasser til mange. Hytta er godt utstyrt og har en stor egen uteplass ved vannet, egen badstue og eget grillhus. Tre kanoer er også tilgjengelige sammen med en båt.

Langvassheimen 2Langvassheimen består av stue, kjøkken, tørkerom, badstue, 7 soverom (4 rom med 6 sengeplasser, 3 rom med 4 sengeplasser), WC herre og dame, dusj herre og dame. Til bespisning er kapasiteten hele 60 personer.

Med to komfyrer, mikrobølgeovn, kjølerom, kaffemaskin, fryser, 3 stk. vaffeljern, mixmaster, 2 stk varmeplater, vannkoker og dekketøy til 60 gjester er Langvassheimen klar for storinnrykk.

Langvassheimen uteplassDu finner hytta omtrent 4 mil fra Steinkjer og Namsos, og 16 mil fra Trondheim.

Vask er inkludert i leieprisen.

Les mer og bestill overnatting.

 

Ellingsvatnet mellom Melhus og Meldal

Ellingsvatnet foto Marit HolienDette er et stort utleiehus nær Gåsbakken, fem utenfor Trondheim sentrum. Tømmerhuset ligger idyllisk til ved vatnet. Fiske, båt og kano er inkludert i leia. Huset ble oppgradert med bad og wc i 2013 og er tilpasset rullestolbrukere.

Ellingsvatnet intHuset har 20 sengeplasser. På tunet ved vannet finner du bord og benker. Det er også benker på terrassen. Huset er velegnet for grupper. Du finner fiskesti og badestrand like ved.

Ellingsvatnet ext

Les mer og bestill overnatting.

PS: Var alt dette litt for stort og sentralt? Sjekk disse små buene du kan leie i nasjonalparkene ;)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tips og nyheter om hytter, jakt og fiske i Norge.

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Hytter Kultur Lesetips for hytteturene

Hva skal du lese på hytteturen? Her får du ti tips om turlitteratur som setter turen i et nytt perspektiv.

Hytter 10 hytter ved skisporet

Har du planlagt skiferien? På Inatur finner du de fineste hyttene, mange med skiløyper som nærmeste nabo. Her er ti utvalgte.

Hytter 10 hytter i og ved Langsua nasjonalpark

Langsua har nydelige turområder, gode fiskevann og spennende jaktmuligheter. Her finner du ti hytter i og ved nasjonalparken.