Hytter:

Hytter som passer for mange på tur

Alle disse utleiehyttene har mer enn 20 sengeplasser. En hytte i flott norsk natur gir den beste rammen for en en firmatur eller en helg med hele storfamilien.

Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir. På Inatur finner du ikke bare små hytter og krypinn i villmarka - du finner også hytter med over 30 sengeplasser så du kan ta med hele gjengen.

Østerdalshytta i Lommedalen i Bærum

Østerdalshytta i Lommedalen.
Stor peis og god plass.
Gode sitteområder.
Sengeplass til 20 personer.
Stort og funksjonelt kjøkken.

Her får du virkelig en annen stemning enn på det kjedelige konferansehotellet! Stort fellesrom med flere sittegrupper og en enorm peis gir en god ramme for å møtes, selv om man er mange. Og ute venter alle mulige friluftsaktiviteter.

Hytta har et stort og funksjonelt kjøkken. Det er også stor sitteplass ute, hvor bålpanna kommer til sin rett.

Østerdalshytta er bygd i 1930 og eies av Østerdølenes lag i Oslo. Hytta har sengeplass til 20 personer, flere sittegrupper og et velutstyrt kjøkken. 

Det er ca 1,5 km oppover på sti fra parkeringsplassen.

Bo på Østerdalshytta

Gjeddevasskoiene i Nord-Odal:

Gjeddevasskoiene.
Gjeddevasskoiene.
Midt i blinken for bedrifter og grupper.
Gjeddevasskoiene ligger midt i et flott naturområde.
Godt med plass, selv til store middager.

Koiene ligger idyllisk til ved Gjeddevatnet, ca 15 min. fra Sand i Nord-Odal. Med 30 sengeplasser har du god plass til slekt og venner. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter, både sommer og vinter. Eller hva med et hytteseminar?

Koiene består av en hovedhytte med kjøkken og kombinert oppholds- og konferanserom, 2 sovehytter med 10 sengeplasser pluss et antall gulvmadrasser pr. hytte samt sanitærbygg med toaletter og dusjer.

Oppholdsrommet i hovedhytta er innredet med tanke på møter og selskaper, men egner seg også godt for mer uformelt samvær.

Stedet er midt i blinken for bedrifter og grupper som ønsker å avholde møter, konferanser og kurs i rolige, naturnære omgivelser. 

Med sanitærbygget på plass egner Gjeddevasskoiene seg også godt for lukkede selskaper, så som konfirmasjon, fødselsdager, samt andre jubileer og markeringer. 

I hovedhytta er det et enkelt utstyrt anretningskjøkken, og dekketøy til 40 personer.

Bo på Gjeddevasskoiene

Langvassheimen i Namdalseid - 36 sengeplasser!

Her kan dere virkelig kose dere. Det følger tre kanoer og annet utstyr med hytta.
Langvassheimen er lett tilgjengelig med bil og har godt med parkeringsplass.
Uteområdene er fine og opparbeidet med benker og bålpanner i vannkanten..

Langvassheimen er et flott hus som passer ypperlig til feiringer som bryllup, bursdager og slektstreff eller andre sammenkomster der dere trenger sengeplasser til mange. Hytta er godt utstyrt og har en stor egen uteplass ved vannet, egen badstue og eget grillhus. Tre kanoer er også tilgjengelige sammen med en båt.

Langvassheimen består av stue, kjøkken, tørkerom, badstue, 7 soverom (4 rom med 6 sengeplasser, 3 rom med 4 sengeplasser), WC herre og dame, dusj herre og dame. Til bespisning er kapasiteten hele 60 personer.

Med to komfyrer, mikrobølgeovn, kjølerom, kaffemaskin, fryser, 3 stk. vaffeljern, mixmaster, 2 stk varmeplater, vannkoker og dekketøy til 60 gjester er Langvassheimen klar for storinnrykk.

Du finner hytta omtrent 4 mil fra Steinkjer og Namsos, og 16 mil fra Trondheim.

Vask er inkludert i leieprisen.

Bo på Langvassheim

Ellingsvatnet mellom Melhus og Meldal:

Ellingsvatnet er et stort hus med 20 sengeplasser.
Fine opparbeidede områder på tunet.
Huset er tipasset rullestolbrukere
Huset liker like ved vannet hjvor du kan fiske, padle og bade.

Dette er et stort utleiehus nær Gåsbakken, fem utenfor Trondheim sentrum. Tømmerhuset ligger idyllisk til ved vatnet. Fiske, båt og kano er inkludert i leia. Huset ble oppgradert med bad og wc i 2013 og er tilpasset rullestolbrukere.

Huset har 20 sengeplasser. På tunet ved vannet finner du bord og benker. Det er også benker på terrassen. Huset er velegnet for grupper. Du finner fiskesti og badestrand like ved.

Bo ved Ellingsvatnet

Vil du ha flere turtips?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS