Finn turtips fra lokalkjente

De lommekjente bør man høre på. Her finner du gode tips fra lokalkjente. Du vil finne turtips fra blant annet fjelloppsyn, lokale grunneiere og andre kjentfolk. Så du får en god tur.

Skrevet av

Inatur Norge

Hvilken rute bør du velge gjennom nasjonalparken? Er det fisk i Fisklausvatn? Når bør du prøve røya i Femundsmarka og hva biter den på?

Hvor kan jeg finne den hytta som passer akkurat meg og de jeg vil på tur med?

Det spiller ingen rolle om du skal på en helgetur til en hytte med bilvei helt fram, eller om du planlegger å fiske deg rundt Snøhetta.

En god tur handler om forberedelser, planlegging og kunnskap. Helst skal du ha tilgang på lokalkunnskap få av oss har, spesielt om de eventyrlige stedene vi drømmer om å besøke neste sesong.

Du kommer et stykke med kart, men de forteller aldri nok. Ikke de mange gode satellitt- og flyfotoene som fins heller (selv om satellittfoto ikke bør undervurderes når du jakter gode fiskeplasser på internett ;) )

Her vil du finne gode tips og innsideinformasjon fra noen av Norges beste områder for jakt, fiske og annet friluftsliv. Informasjonen får vi rett fra de som har det du tenker på som villmark, som sin arbeidsplass.

Sånn at du kan nyte turen mest mulig når du er der.

Du finner allerede tips til fisketurer, hytteturer, fjellturer, kanoturer, skiturer, drømmeturer, lange og korte turer ...

... og helt sikkert, veldig mange flere turer etter hvert ;)

God tur!

glede

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tips og nyheter om hytter, jakt og fiske i Norge..