Laksesesongen 2023 er her

En lang vinter går ubønnhørlig mot slutten og laksen søker mot elvene. De første laksene er tatt i tidligelvene og mange fiskere venter nå på det virkelige startskuddet 1. juni.

Skrevet av

Inatur Norge

Dette drømmer vi om. Foto: Black Fly Eyes

Ny laksesesong står for døren etter en treig start på våren i mange regioner. Vi kan melde om at de første laksene allerede er landet, blant annet i Stordalselva på Fosen, hvor Stian Petterson landet en flott laks på 8kg/92 cm kl. 06.00 15. mai. Du finner kort til Stordalselva og Nordalselva her.

Finn laksen på Inatur

340394593_1328828638026865_7446845111822440596_nVil du prøve fiskelykken, finner du en oversikt over utvalgte elver med ledige fiskekort i 2023-sesongen på bloggen vår og på Inatur.no finner du elver over hele landet.

 

 

I fjor lanserte vi ny laksebørs og FangstApp. På børsen kan du følge med på fangstene utover sesongen. Du kan også rapportere fangster selv om du er offline.

Her finner du FangstAppen:

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne for en lakseprat.

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Laksefiske Følg laksesesongen på Inatur

På Inaturs nye laksebørs kan du sjekke siste fangster i din drømmelv. Du finner laksefiske fra omtrent 350 elveeiere og -lag i hele Norge på Inatur

Laksefiske Tips fra lokalkjente Tovdalselva mot gamle høyder?

Elva går mot strømmen i laksenorge og leverer gode fangster i de øvre delene. Det er lett å få kort. Blir Tovdalselva din nye favoritt i sør?

Laksefiske Alene med laksen i Åbjøra

Er du klar for somerens lakseeventyr? Fuglstadvaldet i Åbjøra i Terråk er et spennende og tilgjengelig laksevald, med lavt fisketrykk.