De 10 mest populære turtipsene i 2022

Hva tente leselysten på Inatur.no mest det siste året? Her får du svaret. Du får også et uvisst, men helt enormt antall turtips med på kjøpet.

Skrevet av

Inatur Norge

Er du på jakt etter turtips som kan hjelpe deg til å oppleve eventyret? Vi har dem. Bare hyttene du finner på Inatur er utgangspunkt for flere tureventyr enn vi kan telle. 

Fiske får deg også ut på tur, og husk at store naturopplevelser er sikrere fangst enn fisk. Noe av det beste med å fiske ørret, røye og annen innlandsfisk er de stedene fisken får oss til å besøke, blir det sagt av kloke mennesker.

Jakt og fiske får folk ut

Fisket etter laks i norske elver står ikke tilbake for noe det heller. Hvert år drar håpefulle laksefiskere på tur til elva, og igjen er det mer enn fisken som teller. 

VI skal heller ikke kimse av de mange fantastiske turopplevelsene norske jegere får oppleve. På Inatur finner du jakta som passer for deg, fra variert småviltjakt til storviltjakt i majestetisk  natur.

1001 tureventyr på Inatur ...

Vi har ikke telt dem, men hvis du følger alle de store og små digitale stiene på Inatur, som leder til hytter, fiske og jakt, blir det mange eventyrlige turtips til sammen. La oss si det er minst 1001 ...

Her får du våre ti mest populære samleturtips. Men husk at mange av de fineste eventyrene du kan oppleve er de du har funnet selv. Det er mange uutforskede eventyr igjen:

Vil du ha flere turtips? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Tips om turer, hytter, jakt og fiske i Norge.

Relaterte artikler

Se alle artiklene
Fiske Hytter Renaelva – høstfiske i verdensklasse

Elva har svært stor ørret og harr, som gladelig tar tørrfluer. Høstfisket i elva kan være legendarisk når du treffer med forholdene. Her får du tips til fiske...

Fiske Heite tips til herlig høstfiske

Krystallklar luft, skarpe farger og god plass ved selv de mest lett tilgjengelige ørretvannene. Høsten er her og vi har gledet oss hele sommeren.

Jakt Fiske Hytter Bli kjent med Børgefjell

Det store fjellmassivet på grensen mellom Trøndelag og Nordland er mer enn en turmulighet. Det er nok for et helt turliv.